Despre noi...

Tipografia DITOVIS a fost fondată în toamna anului 1996, având ca activități principale producția în domeniul tipografic, tehnoredactarea și prelucrarea grafică computerizată. Calitatea lucrărilor este garantată de personalul cu o vastă experiență în domeniu, de utilajele tipografica moderne (Presstek, Heidelberg, Koening & Bauer, Perfecta, MBO etc.), cât și de specialiștii departamentelor DTP și Design.

Cu ocazia împlinirii a 12 ani, în anul 2008, ne-am hotărât să facem niște schimbări importante, care nu vor trece neobservate pe piața tipografică.

S-au făcut investiții majore, într-un sediu nou, în echipamente de ultimă tehnologie de tipărire și finisare.

Am investit mult în departamentul de pre-press. Acum designerii și operatorii noștri DTP au posibilitatea să lucreze cu ultimele versiuni de software pentru calculatoarele profesionale Apple Mac și PC.

Am îmbunătățit și departamentul de producție unde specialiștii noștri cu experiență recunoscută supraveghează comanda dumneavoastră pe parcursul întregului proces tehnologic.

Cea mai importantă achiziție a noastră este noua mașină de tipar Presstek 52DI, ultima soluție pentru lucrările complexe de azi.

 


Copyright DITOVIS Impex S.R.L. 2009